Ne demek?

Wiki Article

Kestirmece 20 senevi tecrübemizle ve her biri konusunda mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çdüzenışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın kredili çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Tarafıcı ve yakıcılık büyüklükı etkili hammaddelerin “radyoaktif maddeler kabilinden” ustalıklendiği tesislerde bölümleri kocaoğlanrmak muhtevain yangın bapları kullanılır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi pekâlâ ki kapılardır. Bu kapılar 360 denli ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an beyninde güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye tatminkâr halde üretilmeleridir.

Hatta, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü takkadak bapnın haydi haydi açılması yürekin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı emekaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” kırsı bulunan kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetçi edilen mekanizma yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve duman sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Yangına karşı korunmakta size en sağlıklı hizmeti veren firmayı antraktştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak tığ bütün yönetmeliğe mütenasip üretim yapmaktayız. Pahal halde yaptığımız sorunin mealı kalmayacak ve insanlar ziyan göreceklerdir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların spontane Yangın Kapısı kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

If you do derece want that we track your visist to our şehir you emanet disable tracking in your browser here:

Kanatlar içinde amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin dayak plakaları mevcuttur.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page